Verhuur

Ben je op zoek naar een toffe weekendplaats vlakbij 't Stad? Dan moet je bij ons zijn! 

Onze lokalen bieden slaap-, leef- en eetruimte aan maximum 30 gasten. Voor meer info en afspraken (prijzen, voorwaarden, aanwezig materiaal) kan je steeds info vragen bij onderstaand email adres.

Wij verhuren onze lokalen enkel voor weekends (van vrijdagavond tot zondagmiddag) tijdens het werkjaar. In juli en augustus worden onze lokalen nooit verhuurd. 

Voor meer info en reservatie kan je mailen naar onze verhuurverantwoordelijke leidster Elena & leidster Nikky: verhuurchiroklinker@hotmail.com

of op het nummer 0478 51 64 12.


 

Bereikbaarheid

Onze chiroheem is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer of de fiets vanuit station Antwerpen-Centraal, Antwerpen-Zuid en Hoboken-Polder (wordt niet bediend in het weekenden op feestdagen). Je kan bus 1 en 13 (afstappen aan halte "Hoboken Kioskplaats") nemen of tram 2 en 4 (afstappen aan halte "Hoboken Berkenrodelei") tot bij ons. 
 
Onze lokalen liggen aan een grote parking dus als je met de auto of fiets komt, is er voldoende plaats om te parkeren. 

Omgeving

Onze lokalen liggen achter cultuurcafé en zaal Moretus en zijn dus rustig gelegen, maar vlakbij vind je alles wat je nodig hebt voor een geslaagd weekend. 

Als je de straat uit wandelt (200 meter), ben je al in de dorpskern van Hoboken. Hier vind je alles op wandelafstand: bakkers, GB, Delhaize, slagers, nachtwinkels, cafés, pizzeria, pitazaken, apothekers, banken, frituren, enz.

Jeugdhuis JOH vind je drie straten verder. Hier kan je op vrijdagavond iets gaan drinken en op zaterdagavond gaat er altijd een feestje door. 

Polderbos

Op 600 meter van onze lokalen ligt het prachtige Polderbos. Dit natuurgebied biedt oneindig veel mogelijkheden om te spelen en te wandelen. 


Nog meer groen vind je in de parken van Hoboken op ongeveer 1 km van de chiroheem. Park Broydenborg en Park Sorghvliedt zijn ideale locaties voor een parkspel. 

Ook het fort van Hoboken, fort 8, is gemakkelijk te voet te bereiken. 

Tussen Park Sorghvliedt en fort 8 ligt zwembad Sorghvliedt. Hier kan je goedkoop een baantje trekken, van de glijbaan gaan of relaxen in een jacuzzi. Voor groepskortingen (vanaf 15 personen) moet je wel op voorhand reserveren. Kijk hiervoor op de site van stad Antwerpen. 

Voor de meer avontuurlijke zielen onder ons is er ook een klimzaal om de hoek, genaamd Klimzaal Blok. 

Ben je geïnteresseerd   in het huren van onze lokalen? Neem dan gerust contact met ons op door onderstaand formulier zorgvuldig in te vullen.

naam+voornaam
vul hier in op welke datum je wenst te arriveren.
:
Vul hier in om hoelaat je ongeveer zal arriveren.
CAPTCHA
Dit veld is om te testen of je een machine of persoon bent om spamberichten te voorkomen.