Praktisch

Praktische informatie

Waar?

Berkenrodelei 32-34, 2660 Hoboken. 

Onze lokalen bevinden zich aan de parking achter Cultuurcafé Moretus. 
Ons terrein is zeer gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Tram 2 en 4 (halte 'Hoboken Berkenrodelei') en bus 1, 13, 33, 140 en 141 (halte 'Hoboken Kioskplaats') stoppen vlakbij. 

plannetje.png

Wanneer? 

Elke zondagmiddag is het stipt om 14u opening. Dit gebeurt met iedereen samen en is de start van weer een hele middag plezier. Zorg er dus voor dat je wat vroeger op de Chiro bent zodat je dit zeker niet mist. Ook meiden die eens een middagje willen komen proberen, komen best wat vroeger. Zo kan je al een praatje maken met de leiding en eens een kijkje nemen in onze lokalen. 

Om 18u zit de chiromiddag er jammer genoeg weer op. 
De oudste afdelingen (Tippertiens en Aspi's) hebben soms avondchiro. Dit wil zeggen dat zij tot 19u30 of 20u activiteiten hebben. Er wordt dan ook samen gegeten, dus neem een centje mee. Kijk in het boekje of bij de pagina 'programma's' op deze site om te weten wanneer het avondchiro is. 

Voor wie? 

Alle meiden vanaf 6 jaar (of als je dit jaar 6 wordt) tot en met 18 jaar zijn heel welkom bij ons! 

Ben je al ouder maar voel je het kriebelen en heb je zin om je te amuseren met kinderen? Extra leiders of leidsters zijn bij ons ook heel erg welkom! Kom gerust langs om eens te informeren hoe dit in zijn werk gaat. 

Jongens van 6 tot 18 jaar kunnen zich gaan amuseren bij Chiro Sentroem. Neem zeker eens een kijkje opwww.sentroem.be voor meer informatie. 

Uniform

Als Chirogroep hechten wij veel belang aan onze Chiro uniformen. Zo vormen we elke zondag een geheel en zijn we makkelijk te herkennen. Daarom vragen wij dat iedereen vanaf Kwiks in perfect uniform op de Chiro paraat staat. Ribbels en Speelclubbers moeten nog geen volledig uniform hebben, maar komen wel in uniformkleuren naar de Chiro (beige rok of broek, rode t-shirt en blauwe trui). 

Het uniform bestaat uit: chirorok.jpg

Chirorok: deze rokken zijn te koop in De Banier. Deze winkel vind je op het adres Kipdorp 30 te Antwerpen. Of je kan ook online bestellen op http://www.debanier.be/chiro/kledij/jeans.html . Als je liever een short draagt, mag dit natuurlijk ook. 

Klinker t-shirt: deze rode t-shirt met het klinkermeisje kan je bij ons kopen voor € 7,50.  Wanneer het te warm is voor een t-shirt mag je ook een chirotopje aandoen. Deze zijn ook te koop in De Banier. 

Klinker sweater: deze blauwe trui met kap en het klinkermeisje kan je ook bij ons kopen voor € 25. 

Stevige schoenen: schoenen zijn vrij te kiezen maar moeten wel stevig (liefst botinnen) zijn. Bij regenweer doe je het best ook waterdichte schoenen aan. Trek zeker niet je mooiste schoenen aan want na een Chiromiddag kan het gebeuren dat ze helemaal vuil zijn. 

SETPRIJS: klinker t-shirt + klinker sweater = € 30


Ook hebben we een aantal tweedehands kledingstukken liggen en hiervoor hebben we dan ook aangepaste prijzen. 

Tweedehands t-shirt: € 2,50

Tweedehands trui: € 5

Tweedehands chirorok: € 5

Ben je uit je Chiro uniform gegroeid en ligt het in de weg? Kom het dan afgeven aan het leidingslokaal en geef zo je kleren een tweede leven. 

 Lidgeld

Wij vragen aan alle leden om een bedrag van 30 euro te storten op het rekeningnummer: 979-3390968-47. Hiermee kan je een jaar meegenieten van het Chiro-leven.

Een deel van dit bedrag gaat naar de verzekering van je dochter, die nodig is indien er iets zou gebeuren op de Chiro. Een ander deel gaat naar de algemene zaken die nodig zijn om een Chiro-zondag toffer te maken. Denk maar aan spel- en knutselmateriaal.

Indien er financiële problemen zijn, kan u steeds contact opnemen met groepsleidster Elena, groepsleidster Joke of Veebee's Karen en Yureck, er wordt dan een gepaste oplossing gezocht.